Gospelkördagar

Kanske är ni en redan existerande gospelkör. Kanske finns det många i din församling som längtar efter att sjunga gospel. Kanske längtar du efter att bjuda in människor du känner till att sjunga gospel; kolleger, grannar, släkt och vänner.
I gospelmusiken ryms hela livet från djupaste smärta till jublande glädje. Ande, själ och kropp får finnas med.
Jag får komma inför Gud som den jag är.

Vi sjunger både ösiga och innerliga låtar och jobbar med timing och sound. Vi upplever energin, rytmen och glädjen i både sången och kroppens uttryck. Om det passar lägger vi in pass med gospeldans under dagen. Gospeldansen är ett sätt att ha kul tillsammans och får släppa loss. Dessutom gör dansen att ni lättare hittar centrum i kroppen och att spänningar löses upp. En viktig bonus är att det gemensamma uttrycket förstärks.
Vi avslutar dagen eller helgen med en konsert eller gudstjänst.

Här följer några klipp från The Master’s Voice.

”Jag har haft den stora glädjen att få sjunga under Maria Sandells ledning under mina år som medlem i kören The Master’s Voice. Marias engagemang, förmåga till att entusiasmera och kunskap som körledare är en ynnest att få ta del av. Hennes uttrycksfulla sätt och tydliga varma ledning gör att man som körsångare vågar och vill ge allt.”
Sofia Lilja, sångcoach (i bl a Idol/TV4)